Van Loosen Vertalingen
Nieuwe Haven 71f
3116 AA Schiedam

Telefoon: 06-48 27 43 59
E-mail

KvK: 58445498
Rbtv: 4871

aangesloten bij:
Vereniging SIGV
NGTV


Redigeerwerk/correctie

Vindt u het lastig te beoordelen of een tekst vanuit een taalkundig perspectief goed in elkaar steekt? U weet dat de inhoud klopt, maar is het taalgebruik ook in orde? Is de opbouw toegankelijk? En loopt het allemaal wel lekker? Dan is het sterk aan te raden de tekst door een taalprofessional te laten bekijken, zeker als het een tekst is die ertoe doet.

Omdat uw tekst uw visitekaartje is. Controle door een professional is geen luxe, maar een belangrijke investering waarmee u zich beter naar uw klant kunt presenteren.

Het komt regelmatig voor dat teksten die niet door een taalkundige zijn bekeken nog elementaire taalfouten bevatten (denk aan d’tjes en t’tjes). Of ze zijn door bijvoorbeeld omslachtig taalgebruik of een rommelige structuur lastig te begrijpen.

Stelt u zich voor: uw website bevat een paar onhandige taalfouten. Met uw inhoud is dan niets mis, maar uw site kan daarmee een onprofessionele indruk wekken bij mogelijke klanten. Laat daarom belangrijke teksten altijd eerst door een specialist beoordelen en, waar nodig, aanpassen. Zo kan de lezer van uw website zich richten op waar het werkelijk om gaat: uw diensten.


Een extra blik kan veel uitmaken bij álle teksten die voor een groot publiek bestemd zijn of waarvan iets afhangt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Wilt u ook weten hoe u het in de toekomst zelf beter kunt doen? Kijk dan bij de tab feedback.

Tarief

Omdat redigeerwerk uiteen kan lopen van kleine correcties tot het volledig herschrijven van een document, is hier alleen een persoonlijke aanpak en een individueel tarief mogelijk. Neemt u vooral contact op voor vrijblijvende informatie over de diensten die ik u kan bieden.