Van Loosen Vertalingen
Nieuwe Haven 71f
3116 AA Schiedam

Telefoon: 06-48 27 43 59
E-mail

KvK: 58445498
Rbtv: 4871

aangesloten bij:
Vereniging SIGV
NGTV


Onderwijs en trainingen

U zou graag beter Engels leren spreken? U moet voor uw werk communicatieberichten aan buitenlandse klanten schrijven en u bent onzeker over uw toon en grammatica? Of u heeft het idee dat u best aardig Engels spreekt, maar u krijgt kromme tenen van uw eigen accent en u weet niet hoe u dit moet veranderen? Dan is het wellicht tijd voor taalles.

In een wereld waarin grenzen steeds verder vervagen, speelt het Engels als lingua franca een belangrijke rol. Niet alleen in de zakenwereld, maar ook in het onderwijs en de wetenschap verbindt deze taal vele nationaliteiten. Degenen die niet belemmerd worden door hun beheersing van het Engels hebben in een dergelijke wereld een streepje voor.

U kunt bij mij terecht voor privéles. Indien gewenst, kan ik ook trainingen op maat verzorgen voor kleinere of grotere groepen.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

Ik doe u graag een vrijblijvend voorstel op maat.

Tarief

Mijn uurtarief voor privéonderwijs is € 48,40 (inclusief 21% btw). Heeft u een kennis die ook zijn/haar Engels wil verbeteren? Vraag dan naar mijn aangepaste tarieven voor twee- of drietallen.

Ik werk in de regio Rotterdam. Voor lessen bij u thuis reken ik een reisvergoeding.